Diepladers

Zoekt u een dieplader? Dan bent u bij Aanhang Cars in Kampen aan het juiste adres. Onze diepladers hebben in de loop van de jaren keer op keer bewezen tot de top te behoren.

Betrouwbaar en robuust, oprijhoogtes van maar 30 cm, bruto laadvermogens van 1300 kg tot wel 3500 kg. In tandemas uitvoering, als schamelwagen of als BE oplegger kunt u bij ons een dieplader vinden in elke gewenste afmeting.

Onze dieplader is onder meer voorzien van een oprijbrug met gasveren en achtersteunpoten. Hierdoor wordt het op en afrijden eenvoudiger en vooral veiliger gemaakt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de prijzen van seriebouw bieden met de voordelen van speciaalbouw. Doordat onze diepladers worden opgebouwd met een door en door getest chassis en standaard componenten kunnen wij eenvoudig inspelen op uw wensen. Door het gebruik van standaard componenten is vervanging bij onderhoud of reparatie ook snel en eenvoudig te doen.

Daarnaast bieden wij voor de dieplader een groot aantal extra opties als een lier, een laadkraan, gesloten uitvoeringen enz.enz.

Wilt u meer informatie over diepladers, dan kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier, of bel geheel vrijblijvend naar Aanhang Cars te Kampen, 038-3322833

Op dit moment hebben wij geen diepladers in ons programma. Als de diepladers terug komen in ons assortiment melden wij dat uiteraard op deze pagina.