Leswagen, lesaanhanger of lesaanhangwagen

Een speciale versie van de gesloten wagen is de aanhangwagen voor rijlessen. Deze moet immers aan alle wettelijke eisen voldoen. Niet alleen de lengte, breedte en hoogte is gebonden aan minimum eisen, ook de belading is voorgeschreven.
Wij hebben bij Aanhang Cars vele rijscholen als klant omdat wij er elke keer weer in slagen de beste aanbieding te doen, niet alleen qua prijs, hoewel dat natuurlijk ook belangrijk is, maar vooral ook door onze kennis en ervaring te koppelen aan uw rijschool. Hierdoor kunnen wij u de beste oplossing aanbieden, waardoor u op termijn ook nog eens minder geld kwijt bent.

Wij leveren deze aanhangwagens zowel met huifconstructie, als in vaste gesloten uitvoering. Een standaard aanhangwagen hebben wij eigenlijk altijd wel op voorraad, maar we bouwen desgewenst uw wagen volledig naar de voor u juiste specificaties. Per slot van rekening geeft het een behoorlijke besparing in de brandstofkosten wanneer de aanhanger niet meer wind vangt als dat nodig is.

Om u een idee te geven vindt u hiernaast enkele afbeeldingen van een gesloten aanhangwagen die voldoet aan alle eisen die er voor rijlessen aan gesteld worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.