Toiletwagen voor feesten en manifestaties

Luxe toiletwagens

De ruim bemeten toiletwagens hebben een gescheiden dames en heren gedeelte met respectievelijk 3 toiletten en 1 toilet en 3 urinoirs. Deze ideale aanhangwagen, bijvoorbeeld inzetbaar bij feesten en manifestaties, is uiteraard geheel naar uw wensen samen te stellen. Diverse kleur en afwerk variaties zijn mogelijk.

Luxe toiletwagens zijn als gesloten schamelwagens uitgevoerd met glasvezel versterkte polyester sandwich panelen, verlijmd in aluminium profielen, afgewerkt met kunststof hoekstukken en voorzien van een met polyester afgewerkte vloerplaat (18mm).

De “standaard” toiletwagen van Aanhang Cars Aanhangwagens heeft een gescheiden dames en heren gedeelte. In het dames gedeelte bevinden zich 3 toiletten met een wandaansluiting, een wastafel met kraan gemonteerd in een hoekkast en een waterreservoir in de werkruimte. Het heren gedeelte bestaat uit 1 toilet en 3 urinoirs met kunststof tussenschotten, alle met wandaansluiting. Ook hier treft u een wastafel in de hoek en waterreservoir in de werkruimte aan. De toiletten, urinoirs en wastafels zijn uitgevoerd in wit. Verder treft u per wagen 4 toiletrol houders en 2 spiegels aan. De elektra is voorzien d.m.v. een EURO-buitenaansluiting, groepenkast met aardlekschakelaar en 8 verlichtingsarmaturen.

Daarnaast zijn de volgende opties in de wagen in te passen :

– gelcoat, kleur grijs i.p.v. wit
– 2 dakluiken i.p.v. dakvensters
– 2 doorstroomboilers
– 2 mengkranen
– 2 elektrische kachels
– 1 vorstbeveiliging
– 2 vouwhanddoekhouders
– 2 papierkorven
– 3 dames hygieneboxen
– 8 asbakken
– 2 extra spiegels 450x600mm
– 2 zeepdispensers
– 2 automatische handdrogers
– 2 airneutralizers
– neerklabare baby-care in dames gedeelte
– extra wandcontactdoos bij de wastafel
– 1 klembord profiel A0
– binnenwanden en vloer in design kleuren gespoten
– triangel verticaal te borgen
– RVS spanveer op triangel

Toiletwagenreparaties

Aan de linkerzijde van de toiletwagens bevinden zich 3 deuren die gemakkelijk en snel toegang verschaffen tot de technische ruimte. Hier bevinden zich de aansluitingen voor water en elektriciteit, alsmede alle leidingen en zekeringen.
Mocht er zich tijdens gebruik van de toiletwagen een storing voordoen, dan is het verhelpen hiervan een stuk eenvoudiger dankzij de optimale en snelle bereikbaarheid van de technische ruimte, terwijl de gebruikers van de toiletwagen hier weinig tot niets van zullen merken.

Het chassis is volbad verzinkt. Alle uitvoeringen zijn voorzien van typekeur.

Wilt u meer informatie over toiletwagens, dan kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier of bel geheel vrijblijvend naar Aanhang Cars te Kampen, 038-3322833.