Motortrailer – Motor aanhangwagen

Motortrailer – een aanhangwagen voor uw motor

Onze motortrailers zijn er in een uitvoering voor 1, 2, en zelfs 3 motoren. Dus zoekt u een goede, betrouwbare en goedkope motortrailer, dan bent u bij Aanhang Cars Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij zijn al sinds de vorige eeuw opvallend goedkoper met aanhangers voor motor, koets en auto!

De standaard motortrailer is geschikt voor 1 motor, en heeft een bruto laadvermogen van 750 kg. Door het schuin naar voren staande koprek heeft u de mogelijkheid om uw kostbare motor goed en veilig vast te zetten. De bindhaken in de vloer geven u voldoende mogelijkheden voor het stabiel en veilig bevestigen van uw motorfiets of crossmotor. De standaard meegeleverde aanhanger oprijplaat is geschikt voor de meeste modellen motoren. Indien gewenst hebben wij een groot aantal oprijplaten in ons assortiment die uit voorraad leverbaar zijn. Deze motortrailer is in diverse breedtes leverbaar en is dan geschikt voor meerdere motoren.

Naast deze standaard motortrailer hebben wij ook speciale oplossingen voor extra zware motoren als Harley Davidson, of speciale motoren als choppers e.d.

Naast de gewone open motortrailer leveren wij ook gesloten aanhangers geschikt voor het vervoeren van 1 of 2 motoren. Deze aanhangwagens vervoeren uw motor eenvoudig en veilig naar elke door u gewenste bestemming. Omdat de aanhangers afsluitbaar zijn, heeft u altijd de garage voor uw motor bij u.

Informeer naar de mogelijkheden op het gebied van speciale en gesloten motortrailers d.m.v. ons feedbackformulier, of bel met Aanhang Cars Aanhangwagens te Kampen, 038-3322833.