Gesloten aanhanger – verder komen met de scootmobiel

Gesloten aanhanger voor de scootmobiel

Een scootmobiel geeft mindervalide mensen een stuk van hun mobiliteit terug. Het nadeel is wel altijd dat dat alleen in de directe omgeving is. Door ervoor te zorgen dat de scootmobiel mee kan met de auto m.b.v een gesloten aanhanger wordt de mobiliteit enorm vergroot.

Wij hebben een aantal goede oplossingen voor het vervoeren van diverse soorten aangepast vervoer. Bijvoorbeeld een gesloten aanhanger met oprijplaat voor het vervoer van een scootmobiel, of een opvouwbare brede oprijplaat om de scootmobiel achter in de bestelauto te zetten. Het grote voordeel van deze oplossingen is dat ze uitgaan van een bestaand produkt.

De gesloten aanhanger kan dus ook gewoon als aanhanger gebruikt worden wanneer hij niet nodig is voor het vervoer van de scootmobiel. En indien u kiest voor de uitvoering met huif kunt u eenvoudig de huif eraf halen en dan heeft u een gewone aanhangwagen. Ook het toepassen van een opklapbare oprijplaat geeft extra gebruiksmogelijkheden aan een “normale” bestelwagen.

Voor professioneel vervoer hebben wij ook vast te monteren oprijplaten in ons assortiment, net als lichtgewicht “vlinders” om tijdelijk de hindernis van een drempel of stoeptrede op te lossen.

Wilt u weten hoe wij voor uw mobiliteit kunnen vergroten, neem dan contact met ons op via het antwoordformulier.