Kippers, kipper of kieper

Kippers, ook wel kiepers genoemd, zijn verkrijgbaar als achterwaartse kipper of als driezijdige kipper. Daarnaast leveren wij kippers van meerdere merken zodat u bij ons altijd de juiste kipper kunt vinden. En omdat wij altijd een aantal kippers op voorraad hebben kunt u ze natuurlijk eens rustig komen bekijken.

De kippers zijn voorzien van een hydraulisch systeem wat naar wens handmatig bediend kan worden of elektrisch. Onze kippers worden opgebouwd op een zwaar kokerprofiel wat volledig gegalvaniseerd is en hebben een gegalvaniseerde stalen bodemplaat. Daarnaast is een kipper standaard al voorzien van aluminium borden rondom, een zwaar neuswiel en een handpomp.

Omdat een kipper zwaar belast wordt is het chassis van onze kippers niet in U-profiel, maar met zware kokerbalken uitgevoerd. Daarnaast zitten er zware gegalvaniseerde assen onder met een bewezen kwaliteit.

Onze kippers zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en laadvermogens. Een aantal voorbeeld afmetingen zijn:

260x 150 cm
310 x 160 cm
330 x 180 cm
410 x 210 cm

Het bruto laadvermogen begint bij 2000 kg en loopt door tot wel 3500 kg.

Uiteraard worden al onze kippers met volledige dealergarantie geleverd.

Wilt u meer informatie over onze kippers dan kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier of bel even vrijblijvend naar Aanhang Cars Aanhangwagens te Kampen, 038-3322833.