Verkoopwagens – Verkoopwagen – Verkoop wagen

Verkoopwagens Algemeen

Welkom bij de site van Aanhang Cars Aanhangwagens met onze diverse horecaverkoopwagens.

Snackwagens verkoopt Aanhang Cars Aanhangwagens voor discount prijzen in Nederland, België en Duitsland met speciale maandelijkse aanbiedingen. Zo richten wij als Aanhang Cars Aanhangwagens ons mede op gesloten aanhangwagens voor horeca bedrijven en ambulante handel en de diverse sectoren. Zo heeft u bij ons de keus uit verkoopwagens onderverdeeld in:

Patatwagens, loempiawagens, snoepwagens, poelierwagens, kaaswagens, slagers verkoopwagens, marktwagens en bloemenverkoop wagens.

De opbouw kan dus bestaan uit verschillende materialen zoals polyester, watervast multiplex. Onze kennis ligt voornamelijk op het gebied van alle gesloten uitvoeringen verkoopwagens en alle andere typen gesloten aanhangwagens. Ook leveren wij toegevoegde waarde zoals reclame en belettering op uw verkoopwagen. Tevens is het mogelijk om diverse inbouw apparatuur zoals friteuse, koeling te realiseren. Hier gaat hierbij om de mogelijkheid de klant zo exact mogelijk te bedienen. Uw werk gemak zal een enorme sprong gaan maken!!!

Op onze foto’s kunt u diverse aanhangwagen op het gebied van gesloten verkoopwagen in uitvoeringen zien. Indien de aanhangwagen van uw keuze er niet bij is dan kunt u ook geheel vrijblijvend een aanvraag indienen door middel van ons aanvraag formulier. Wij zullen dan contact met u opnemen, zodat wij u per omgaande meer informatie kunnen geven over een bepaalde aanhangwagen c/q verkoopwagen met eventueel een offerte op maat.

Alle aanhangwagens die wij verkopen worden uitsluitend geleverd met een volledige dealer garantie zoals vermeld in onze leveringsvoorwaarden.