Schamelwagens – schamelwagen, de twee of meerassige aanhangwagen

Een schamelwagen is een twee- of meerassige aanhangwagen met aan de voorzijde een schamel (de voorste as en de dissel zijn 360′ draaibaar). Schamelwagens zijn zowel open als gesloten verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

De basisuitvoeringen van de schamelwagen zijn: volledig vlak, vlak met een voorrek, rondom aluminium borden die neerklapbaar en verwijderbaar zijn, al dan niet met koprek, en gesloten schamel.

Een standaard open schamelwagen is uitgevoerd met touwhaken, antislip vloerplaat en 2 rong gaten voor en twee rong gaten achter, De modellen die langer zijn dan 4 meter hebben ook 2 rong gaten in de midden. De gesloten schamelwagens zijn voorzien van polyester panelen verlijmd in aluminium profielen, een antislip vloer (18 mm) en 2 achterdeuren.

Naast de standaarduitvoeringen kunnen wij indien gewenst ook een speciaal voor u aangepaste schamelwagen leveren. Zo kunnen wij de schamelwagen in afwijkende lengtes of breedtes maken of verlagen.

Wilt u meer informatie over schamelwagens dan kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier of bel geheel vrijblijvend naar Aanhang Cars te Kampen, 038-3322833.

Op dit moment hebben wij, vanwege gewijzigde wetgeving inzake de reminrichting bij het gebruik van een schamelwagen, geen schamelwagens meer in ons programma. Als hier in de toekomst verandering in komt melden wij dat uiteraard op deze pagina.