Bouwwagens (Schaftkeet)

Als u een bouwwagen zoekt, bent u bij Aanhang Cars aan het juiste adres. Speciaal voor de bouw hebben wij een serie aanhangwagens die voldoen aan de eisen die uw branche stelt. Zo zijn onze bouwwagens sterk en degelijk, compact en gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien zijn ze geschikt voor snelverkeer, geremd en ongeremd, en snel leverbaar in heel Nederland.

Wat voor bouwwagen u ook zoekt, een rust- of schuilplaats voor uw mensen, een opbergplaats voor uw voorraad, een directiekeet, een schaftwagen of een toiletwagen, wij komen aan al uw wensen tegemoet. Standaard zijn de hoge kwaliteit en een interieur dat voldoet aan alle ARBO-normen. Maar daarnaast kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende inrichtingen; van eenvoudig en functioneel tot compleet naar uw wensen ingericht.

Bouwwagens van Aanhang Cars zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Welk onderstel u
ook kiest, ze zijn alle ijzersterk en jarenlang beproefd aan alle weg- en weersomstandigheden. De lengte van de wagen
varieert van 3 tot 6 meter. Ook de opbouwen behoren tot de absolute top; gemaakt van duurzaam, maar tegelijk zeer lichte
sandwichpanelen. De buitendeuren en -kozijnen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en daardoor geheel vrij van onderhoud.
Het dak is bovendien dubbelwandig geïsoleerd, onderhoudsvrij en ijzersterk.

Kenmerk van onze bouwwagens zijn hun sterke constructie in combinatie met het lichte gewicht. Tel daarbij
op de scherpe prijs en de lage onderhoudskosten, en u begrijpt waarom onze bouwwagens u de beste prijs/prestatieverhouding
bieden.
De pluspunten van Aanhang Cars Bouwwagens op een rij;

  • De beste kwaliteit: duurzaam, degelijk en sterk
  • Uitstekende prijs/prestatie- verhouding
  • Grote keus, interieur bovendien volledig aanpasbaar
  • Geschikt voor snelverkeer
  • Lage onderhoudskosten
  • Laag eigen gewicht
  • Compact en snel verplaatsbaar
  • Snel leverbaar door heel Nederland

Wilt u meer informatie over bouwwagens dan kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier, of bel geheel vrijblijvend naar Aanhang Cars te Kampen, 038-3322833.