Machinetransporters, machinetransporter, machine transporter

Zoekt u een machinetransporter? Dan bent u bij Aanhang Cars Aanhangwagens in Kampen aan het juiste adres. Onze machinetransporters hebben in de loop van de jaren keer op keer bewezen tot de top te behoren.

Betrouwbaar en robuust, oprijhoogtes van maar 30 cm, bruto laadvermogens van 1300 kg tot wel 5000 kg. In Tandemas uitvoering, als schamelwagen of als BE oplegger kunt u bij ons een machinetransporter vinden in elke gewenste afmeting.

Onze machinetransporter is onder meer voorzien van een oprijbrug met gasveren en achtersteunpoten. Hierdoor wordt het op en afrijden eenvoudiger en vooral veiliger gemaakt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de prijzen van seriebouw bieden met de voordelen van speciaalbouw. Doordat onze machinetransporters worden opgebouwd met een door en door getest chassis en standaard componenten kunnen wij eenvoudig inspelen op uw wensen. Door het gebruik van standaard componenten is vervanging bij onderhoud of reparatie ook snel en eenvoudig te doen.

Daarnaast bieden wij voor de machinetransporter een groot aantal extra opties als een lier, een laadkraan, gesloten uitvoeringen enz.enz.

Wilt u meer informatie over machinetransporters, dan kunt u gebruik maken van ons feedbackformulier of bel geheel vrijblijvend naar Aanhang Cars Aanhangwagens te Kampen, 038-3322833. Kijk ook op één van onze zuster site’s www.machinetransporter.nl of www.machinetransporters.nl voor de diverse modellen.